12 måneders kursus i nyfødt fotografering 2020/2021

På dette kursus bliver du specialiseret:

Drømmer du om at skabe smukke drømmebilleder af sovende nyfødte – så har du chancen for at komme med på vores 1. hold, som over 1 år specialiseres i denne skønne niche.
Vi starter vores 2. hold op til august 2020 og slutter august 2021. Kurset er både for professionelle fotografer som ønsker at efteruddanne sig, og hobby fotografer som ønsker at mestre denne niche.

For at blive rigtig dygtig til at fotografere de små, skal du træne rigtig meget. På et dagskurs/workshop, får du måske nogle fine billeder med dig. Men hvor meget når du realt at lære ved en gang undervisning?
På dette kursus kommer du igennem 12 workshops i grupper, 2 stk, en til en kurser. Det 1. en til en kursus inde for de første 4 måneder. Det 2. en til en kursus efter sidste workshop. Ud over de fysiske workshops vil der også være online undervisning, som selvfølgelig optages, og som kan genses. Så hvis man misser et webinar, så ser man det bare når man har tid.

Ud over de nyfødte, så bliver der også undervist i babyfotografering. Så vi følger et par babyer igennem deres 1 år. Vi skal også omkring gravid fotografering. Inde for nyfødt fotografering lære I det hent enkle, det avanceret omkring posering, samt at lave composite billeder.

Det er en af mine store drømme at sammensætte dette specialiserings forløb – og jeg glæder mig så meget til at lære jer alt jeg ved.

Det skal du kunne og have af udstyr:

For at deltage på dette kursusforløb, skal du eje et kamera, samt have rimeligt godt styr på at anvende det med manuelle indstillinger. Du skal have adgang til Adobe Photoshop og gerne Adobe Bridge. Lightroom kan også gå.

Du behøver ikke have eget fotostudie, eller en masser flash udstyr. Du vil lære at bruge både flash og dagslys.

Pre-Order

Ønsker du at komme med på næste hold? Kan du sikre dig en plads allerede nu. Der betales et depositum på 1000kr. Depositummet tilbagebetales ikke ved fortrydelse efter 14 dage fra forud bestilling.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til Fie på: 2623 7265 i mellem 17 og 20 på hverdage traffes hun bedst.

Dette produkt kan kun ses af medlemmer. Du kan se vores priskatalog ved at kilkke på priser i menuen. For at blive medlem kan du tilmelde dig ved at købe et af følgende produkter. 12 måneders kursus i nyfødt fotografering 2020/2021 - Depositum.