Kursus i newborn fotografering

4.500,00 DKK

I løbet af de sidste par år har jeg holdt kurser i newborn fotografering. Både for elever på fotograf uddannelsen og hobby fotografer som bare elsker at fotografere de små. Jeg forbereder kurses til det niveau, som kursisten er på, da det giver det bedste forløb.
Kurset er sammensat efter tidligere erfaringer med afholdelse af kurser og den tanke, at kurset er for at lære at fotografere nyfødte. Man kan ikke lære kunsten ved blot et dags kursus, det kræver masser at træningstimer. Derfor er kurset opdelt, sådan at der er plads til masser af træning imellem kursusdagene.

 

Kategori:

Beskrivelse

Kursets opbygning:

Kurset kursus i newborn fotografering er opdelt i 3 dele. Disse dele kan med fordel fordeles ud på flere dage med op til en måned imellem. På den måde får du som kursist, et forløb hvor du kommer igennem teori og praksis på en måde, hvor du får feedback og arbejde med noget af det du gerne vil lære.

Del 1:

3 timers teori kursus i newborn fotografering. Her gennemgår vi de vigtigste områder inde for nyfødt fotografering. Der skal arbejdes med lys og udstyr samt teorien bag posering af baby. Vi arbejder med “Lillesøster” som er en særlig dukke til øvelse af nyfødt fotografering. Du får lavet din egen poserings manual som du frem af rettede kan bruge som tjekliste for dine kundefotograferinger.

Det skal du medbringe:

Kamera
En dukke – en af nem med stof krop

Del 2:

4 timers workshop i newborn fotografering. Her arbejder vi med de ting vi i del 1 har gennemgået. Der vil være 2-3 nyfødte babyer at arbejde med i løbet af de 4 timer. den poserings manual som der blev lavet bliver afprøvet i praksis. Du skal selv posere og arbejde med min en af babyerne.

Det skal du medbringe:

Kamera
Madpakke

Del 3:

3 timers efterbehandling og opfølgning. En ting er at lære at fotografere og håndtere de små, en anden ting er at lære at give billederne en flot efterbehandling. Du vil lære at redigere i Adobe Photoshop. Denne del foregår online hvor vi deler skærm, og taler sammen via zoom der anvendes til webinar. De 3 timer optages og du kan til enhver tid gense det vi gennemgik.

Emner der skal arbejde med under kurset:

Sikkerhed
– babys anatomi og adfærd
– sikkerhed omkring brug af props og sammen med søskende
– sikkerhed omkring fotografering af den lille sammen med mor/far

Fotograferings flov
– planlægning forud for fotograferingen
– planlægning af selve fotograferingen
– fotograferingen
– efterbehandling og produkt

Lys og kamera
– Hvilket lys er bedst?
– Hvilket kamera?
– Hvilket objektiv?

Efterbehandling af billeder
– udvælgelse til redigering
– redigering
– print vs. Digitalt
– prissætning og generelt omkring forretnings form i forbindelse med fotografering som hobby eller erhverv.

Efter kurset
Du vil få adgang redigerings videoen som optages.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus i newborn fotografering”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *